NL FR

Intern reglement

Iedere persoon die een reservatie boekt bij PURA VIDA WELLNESS, geeft automatisch zijn akkoord voor het intern reglement. Voor uw veiligheid en genot, bedanken wij u om dit reglement te respecteren :

 

RESERVATIE

 

Uw reservatie kan enkel op afspraak gemaakt worden, via e-mail puravidawellness@outlook.be of per telefoon op het nummer +32.472.06.88.24.

 

Bij iedere reservatie, zal u gevraagd worden, binnen de 3 dagen, de totale som over te schrijven op onze bankrekening, pas bij ontvangst van de betaling wordt de reservering goedgekeurd. Zo niet, zal de reservatie niet gevalideerd worden.

 

Bij de overschrijving op de rekening van PURA VIDA WELLNESS  BE76.0018.9435.1695, gelieve uw naam, datum en uur van reservatie te vermelden. De Last-minute reservaties zullen enkel in speciën, ter plaatse kunnen vereffend worden, of indien u ons het betalingsbewijs per mail doorstuurt. (print screen).

 

ANNULERING

 

U kunt uw reservatie annuleren tot 3 dagen voor datum, uw betaling zal automatisch weerhouden worden voor een latere reservering. Geen enkele betaling zal worden teruggestort. 

 

Een reservering, wijziging of annulering per e-mail is enkel geldig na bevestiging van PURA VIDA WELLNESS.

 

PURA VIDA WELLNESS heeft in geval van overmacht (bvb. Door een technisch probleem van één van de toestellen van de Wellness, COVID-19,...) het volste recht om de reservering te wijzigen. In dit geval zult u een waardebon ontvangen op uw naam bij PURA VIDA WELLNESS, voor een latere reservering.

 

AANKOMST- EN VERTREKUUR

 

U verbindt zich ertoe het aankomst- en vertrekuur te respecteren (aankomst bij voorkeur 5 tot 10 minuten op voorhand). In geval van laattijdige aankomst, zullen wij genoodzaakt zijn om de sessie aan te passen, en onze verdere planning te volgen.

 

Bij het betreden van het gebouw, zullen vijf minuten voorzien worden, om u rond te leiden, en om de werking van de toestellen uit te leggen.

 

Deze vijf minuten uitleg zijn inbegrepen in de gereserveerde sessie. 

 

Uw verbindt zich ertoe de gehuurde ruimte te verlaten op het afgesproken uur, zodat de volgende klanten eveneens kunnen genieten van een schoongemaakte ruimte. Het niet naleven van de afgesproken uren, zal aanleiding geven tot extra betaling. Elk begonnen uur, meer dan gereserveerd, zal in zijn totaliteit moeten betaald worden (30€ p.p.). Wij hebben het recht om, na het verlopen van de afgesproken tijd, de ruimte te betreden, om de schoonmaak te beginnen.

 

ALGEMEEN

 

- Schoenen zijn enkel toegelaten in de kleedkamer. De Wellnessruimte mag enkel blootvoets, of met slippers betreden worden. Gelieve deze hygiënische maatregel te respecteren.

 

- Het nemen van een douche is verplicht voor het gebruik van onze installaties. Na het gebruik van de sauna, Hammam en voor het gebruik van het zwembad, bent u verplicht om een douche te nemen. De hygiëne moet ABSOLUUT gerespecteerd worden.

 

- Het gebruik van de handdoeken (aangeboden door PURA VIDA WELLNESS) is verplicht tijdens het gebruik van de sauna, alsook in de ontspanning-zetels, zowel binnen als buiten.

Om hygiënische redenen is het gebruik van bad gerief niet aangewezen in de sauna en het is verplicht om een handdoek te gebruiken.

 

- In geen enkel geval, mogen de instellingen van de toestellen veranderd worden.

 

- Het is verboden om producten toe te voegen, zowel in de jacuzzi, als in het zwembad. Indien dit wel het geval is, en blijkt dat de het centrum moet gesloten worden voor een volledige schoonmaak, zullen de sluitingsuren doorgerekend worden.

 

- U bent verantwoordelijk voor het correct gebruik van het materiaal dat ter beschikking is gesteld. In geen enkel geval, kan PURA VIDA WELLNESS, verantwoordelijk geacht worden voor lichamelijke of materiele schade, ongevallen of sterfgevallen gelinkt aan het slechte of onverantwoord gebruik van de infrastructuur. PURA VIDA WELLNESS kan niet verantwoordelijk geacht worden bij verlies of diefstal van goederen. In geval van gevaar, heeft de eigenaar het recht om de infrastructuur te betreden, en dit zonder toestemming v/d huurder.

 

- U bent geacht de kosten te dekken, voor de reparatie en het herstellen van de schade aan de installatie die door u veroorzaak zou zijn. Indien de door u veroorzaakte schade, als gevolg heeft, dat de installatie niet op 100% meer kan gebruikt worden, zal een schadevergoeding van 500 € per dag aangerekend worden, en dit, tot en met de dag dat de installatie weer gebruiksklaar zal zijn.

 

- Wij behouden het recht, om de toegang tot de installaties te weigeren, voor welke reden dan ook.

 

- Na uw vertrek zal een inventaris gemaakt worden, deze tegelijkertijd van de schoonmaak. Elk probleem, zal u de dag zelf per telefoon of per mail gemeld worden. Betreffende de laatste reservatie van de avond, zal u‘s anderendaags na de reservatie, via e-mail op de hoogte gebracht worden.

 

- Kinderen zijn niet toegelaten. Alle opblaasbare en drijvende objecten zijn verboden (Bvb. Luchtmatrassen, ballen, zwembanden, enz.…).

 

- Het is verboden te lopen in het gebouw.

 

- Het gebruik van de door PURA VIDA WELLNESS geleverde slippers is verboden, in de sauna, hammam en buiten.

 

- Het is verboden te duiken of springen in het zwembad.

 

- Het is verboden te roken in het gebouw. Er kan buiten gerookt worden, op de daarvoor aangewezen plaats.

 

- Het is verboden eigen drank en eten mee te brengen. Enkel de aangeboden producten -door PURA VIDA WELLNESS aangeboden, mogen ter plaatse gebruikt worden.

 

- Het is verboden, om glazen en voedsel te gebruiken in het gebouw, sauna, hamman, jaccuzi en zwembad.

 

- Het is verboden, om te eten, drinken en roken in de Jacuzzi.

 

- Gelieve de rust van onze buren te respecteren. 

 

- Het is verboden een muziekspeaker mee te nemen.

 

- Gezelschapsdieren zijn niet toegelaten.

 

-Het is verboden de eerste verdieping te betreden.

 

- Het betreden van het PURA VIDA WELLNESS-centrum is enkel gereserveerd voor personen die geen hartproblemen, bloedrukproblemen, noch besmettelijke aandoeningen hebben.

 

- Het gebruik van onze installatie is gelimiteerd voor zwangere vrouwen (Sauna strikt verboden).

 

- Geen handdoeken of andere textielen laten drogen in de sauna.

 

-In geval van slecht weer, zoals storm, of bliksem, zal het gebruik van de buiten-jacuzzi verboden zijn.

 

- PURA VIDA WELLNESS is toegankelijk voor personen met een handicap, indien deze vergezeld zijn.

 

Al onze juridische rechten vallen onder het Belgisch recht. De rechtbank van Ieper is de enige geldige in geval van proces tussen PURA VIDA WELLNESS en de klant.

 

 

Wij wensen jullie een aangenaam verblijf, en veel plezier.

 

Zin om iemand te plezieren ? Schenk een cadeaubon !